403. Социална асистентка със ШОФЬОРСКА КНИЖКА за обгрижване на семейство в Германия близо до München

Wir Helfen 24 търси да назначи социална асистентка в помощ на семейство в 71032 Böblingen, ГЕРМАНИЯ /близо до Мünchen/.

 

∙ Позиция Номер: 403

 

∙ Месечно възнаграждение: 2700 лева (нето) – с много добри познания по немски език.

 

∙ Начало на заетост: 01.05.2017.

 

 За клиента: Възрастната дама e на  89 г, страда от лек артрит на пръстите, след фрактура на опашните прешлени има болки при сядане и стоене. Придвижва се самостоятелно и е самостоятелна в ходенето до тоалетна,  нуждае се от помощ при събличане обличане, лична хигиена. За къпането идва‚ Pflegedienst.

                Възрастният господин e на 92 г, е самостоятелен и в сравнително добро здравословно състояние, с изключение на леки сърдечни проблеми. Дълго време се е грижил сам за домакинството и съпругата си, но поради началната фаза на деменция има все повече нужда от подкрепа и съдействие.

 

∙ Изисквания към кандидата: Опитна, интелигентна и добре организирана социална асистентка, с много добри познания по немски език, активна шофьорка, да е непушачка.

 

 Дейности на социалната асистентка: Поддържане на домакинството /чистене, пране, гладене, и др./, приготвяне на храна и напитки, даване на медикаменти, придружаване на разходки и посещения при лекар, съдействие при обличане, личен тоалет, организиране на свободното време, шофиране и пазаруване.

 

∙ Удобства за кандидата: Безплатен път, храна, престой в самостоятелно жилище с телевизор, интернет.

 

За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 056 888 777, Skype: helfen.bg, E-mail: оffice@wirhelfen24.eu uли използвайте формуляра за кандидатстване: http://wirhelfen24.bg/bg/формуляр-за-кандидатстване