400. Социална асистентка за обгрижване на възрастна дама в Германия близо до Memmingen.

Wir Helfen 24 търси да назначи социална асистентка в помощ на възрастна дама в 88416 Ochsenhausen, ГЕРМАНИЯ /близо до Memmingen/.

 

∙ Позиция Номер: 400

 

∙ Месечно възнаграждение: 2300 лева (нето) – с добри познания по немски език.

 

∙ Начало на заетост: 02.05.2017.

 

 За клиента: Възрастна дама на 88 г, 165 см, 67 кг., в сравнително добро физическо здраве, с високо кръвно. Придвижва се с помощ. Самостоятелна в ходенето до тоалетна. Пациентката се нуждае от помощ при събличане обличане, лична хигиена. Живее в жилище в малък град 6000 ж..

 

∙ Изисквания към кандидата: Мила и търпелива социална асистентка за дългосрочен ангажимент, с добри познания по немски език, добри готварски умения, може да е пушачка.

 

 Дейности на социалната асистентка: Поддържане на домакинството /чистене, пране, гладене, и др./, приготвяне на храна и напитки, даване на медикаменти, придружаване на разходки и посещения при лекар, съдействие при обличане, личен тоалет, организиране на свободното време, пазаруване.

 

∙ Удобства за кандидата: Безплатен път, храна, престой в самостоятелно жилище с телевизор, интернет.

 

За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 056 888 777, Skype: helfen.bg, E-mail: office@wirhelfen24.eu uли използвайте формуляра за кандидатстване: http://wirhelfen24.bg/bg/формуляр-за-кандидатстване