399. Спешно!!! Социална асистентка със ШОФЬОРСКА КНИЖКА за обгрижване на семейство в Германия близо до Düsseldorf.

Wir Helfen 24 търси да назначи социална асистентка в помощ на семейство в 47803 Krefeld, ГЕРМАНИЯ /близо до Düsseldorf/.

 

∙ Позиция Номер: 399

 

∙ Месечно възнаграждение: 2400 лева (нето) – с добри познания по немски език.

 

∙ Начало на заетост: 01.05.2017.

 

 За клиента: Възрастна дама на 82 г, 52 кг., прекарала инсулт, страда от високо кръвно, лека депресия. Придвижва се с помощ и проходилка. Пациентката се нуждае от помощ при събличане обличане, лична хигиена, има нощно ставане, не повече от един път на ден.  

 

∙ Изисквания към кандидата: Отговорна и търпелива социална асистентка, с добри познания по немски език, активен шофьор, може да е пушачка.

 

 Дейности на социалната асистентка: Поддържане на домакинството /чистене, пране, гладене, и др./, приготвяне на храна и напитки, даване на медикаменти, придружаване на разходки и посещения при лекар, съдействие при обличане, личен тоалет, къпане, организиране на свободното време, пазаруване.

 

∙ Удобства за кандидата: Безплатен път, храна, престой в самостоятелно жилище с телевизор, интернет.

 

За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 056 888 777, Skype: helfen.bg, E-mail: office@wirhelfen24.eu uли използвайте формуляра за кандидатстване: http://wirhelfen24.bg/bg/формуляр-за-кандидатстване