395. Социална асистентка за обгрижване на семейство в Германия близо до Nürnberg

Wir Helfen 24 търси да назначи социална асистентка в помощ на семейство в 91126 Schwabach, ГЕРМАНИЯ /близо до Nürnberg/.

 

∙ Позиция Номер: 395

 

∙ Месечно възнаграждение: 2600 лева (нето) – със добри познания по немски език.

 

∙ Начало на заетост: 24.04.2017.

 

За клиента: Интелигентна и мила възрастна дама на 66г, 70 кг.,със стома, придвижва се с помощ и с проходилка, а за разходки навън с инвалиден стол. Нуждае се от помощ при ходене до тоалетна и при изправяне, като самата тя съдейства. За сутрешния тоалет помага Pflegedienst, има нощно ставане, не повече от един път на ден. Жената живее със съпруга си, който няма нужда от обгрижване, а само от помощ в домакинството (пране, гладене, пазаруване).

 

∙ Изисквания към кандидата: Мила и грижовна социална асистентка, с добри познания по немски език, активен шофьор, непушачка. Да е честна и отзивчива, добре организирана.

 

Дейности на социалната асистентка: Поддържане на домакинството /чистене, пране, гладене, и др./, приготвяне на храна и напитки, даване на медикаменти, придружаване на разходки с инвалидна количка, съдействие при обличане, къпане, организиране на свободното време, пазаруване.

 

∙ Удобства за кандидата: Безплатен път, храна, престой в самостоятелно жилище с телевизор, Интернет.

 

За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 056 888 777, Skype: helfen.bg, E-mail: office@wirhelfen24.eu uли използвайте формуляра за кандидатстване: http://wirhelfen24.bg/bg/формуляр-за-кандидатстване