Условия на работа

Wir Helfen 24 е фирма специализирана в предлагането на професионална подкрепа за болни и нуждаещи се от грижи хора и техните близки.


Спецификата на грижата за възрастни хора се определя от здравословно състояние, от обстановката и помощните средства, необходими в ежедневието на пациента. Всички те се нуждаят от уют, добра храна, спокойна и позитивна атмосфера.
Обгрижването се извършва дискретно и надежно, така че клиентите да се чувстват в добро емоционално състояние и физически комфорт, а ролята на служителите на „WirHelfen 24” е да се съобразят с техния режим и начин на живот. Всеки наш клиент се обгрижва индивидуално, съобразно неговите условия и здравословно състояние, като се обръща специално внимание на режима на хранене и приема на медикаментите по предписание.

Служителите живеят в дома на клиента и са на разположение, така че при нужда, да може да се разчита на тях. Ежедневнните ангажименти са свързани с подпомагане на хигиенните и хранителните им нужди, поощряване на тяхната самостоятелност и насърчаване към по-активен начин на живот посредством, активна комуникация, приятна компания, придружаване на разходки. При необходимост се посещават заедно болнични заведения, обществени институции, църкви, театри и пр.
Сферите на дейност на нашия обслужващ персонал варират от ежедневна помощ в домакинството и грижа за възрастни хора до изпълнението на сложните задачи, свързани с 24-часови грижи. Wir Hеlfen 24 се грижи за всички необходими регистрации, както и организационни трудности като поема ангажимента обгрижващите лица без затруднения да стигнат до приемните семейства и обратно.

В Германия и Англия непрекъснато се търси нова работна ръка с опит в областта на грижите и/или персоналното обслужване. Започването на работа в чужбина често представлява добра възможност за разширяване на собствения Ви хоризонт и за опознаване на една нова за Вас култура. Без значение дали разполагате с дългогoдишна професионална подготовка и богат опит или способност и желание да работите всеотдайно и с много загриженост - 24-часовата грижа и грижата за възрастни хора може да Ви предложи интересни предизвикателства, както и редица предимства.


ЕТО КАКВО ВИ ПРЕДЛАГА WIR HELFEN 24:


- Законна работа с Договор – Предлагаме Ви законна работа в Германия и Англия като Социални асистенти и болногледачи с договор и Ви командироваме до местоживеенето на лицето, за което ще се грижите, посредством сключен между нас и клиента договор, за предоставяне на услуги в Германия и Англия. Спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители, а легалното Ви пребиваване се установява посредством А1 формуляр, чрез който се гарантират Вашите права. Този формуляр легализира пребиваването и работата Ви в чуждата държава.

- Без такси и комисионни - Осигуряването на подходяща работна позиция като Социален асистент не е обвързано с финансов ангажимент от Ваша страна, напълно безплатно е и Вие не дължите комисионна или такса за кандидатстване!

- Атрактивно месечно заплащане - Предлагаме атрактивно месечно възнаграждение до 4500 лв (за по-тежките случаи), а в общия случaй от 2600 лв. Размерът на възнаграждението зависи както от езиковите Ви познания (начално, средно, добро ниво), така и от опита Ви в областа на обгрижването (личен или професионален) и спецификите на работния ангажимент, който сте поели.
Заплатата се превежда по банков път, на банкова сметка по Ваш избор, като в допълнение Wir Helfen 24 предлага постоянно съдействие с информация по формирането, както и относно всички възникнали въпроси относно работното Ви възнаграждение.
Социално и здравно осигуряване – служителите на Wir Helfen 24 са социално и здравно осигурени.
Wir Helfen 24 предоставя на своите служители осигуряване върху пълното работно възнаграждение, което е изключителен плюс особенно за лицата в предпенсионна възраст.

- Бонуси за Коледа и Великден - за всички служители, ангажирани по време на Великденските, Коледните и Новогодишни празници във Wir Helfen 24 са предвидени добавки към месечното възнаграждение!

- Осигурен транспорт – транспортът до местожителството на лицето, което обгрижвате.

- Безплатен престой и храна – Разходите за изхранване и настаняване се поемат от фирмата, на Ваше разположение в периода на пребивавaне ще бъде самостоятелна стая, а често и самостоятелна баня и тоалетна, подсигурени от клиента.

- Допълнителна медицинска застраховка - Нашите служители имат сключена застраховка „Злополука в чужбина с медицински разноски“ към UNIQA Life. Лимита на обезщетението е 5 000 € и 150 € за зъболекар. Тази застраховка е за периода Ви на престой и е напълно безплатна за Вас!

- Обратна връзка по всяко време – Wir Helfen 24 осигурява на своите служители възможността, да се възползват от позната на всяка развита страна практика в работна среда - консултации, съвет, лична подкрепа и контакт, или просто разтоварващ разговор в труден за Вас момент.

- Съдействие и разбиране при възникнал проблем – по време на престоя Ви в Германия и Англия, можете да разчитате на подкрепа от страна на отговорния за Вас координатор. Wir Helfen 24 се ангажира възможно най-бързо и адекватно да намери удовлетворяващо всички страни решение на възникнало по време на работния процес усложнение (здравословен или личен проблем на асистента , смърт на обгрижваното лице, постъпването му в болнично заведение и др.).

- В случай, че е необходимa промяна на работната Ви позиция (независимо от причината), ние организираме Вашето преместване в друго семейство без да се налага да се връщате в България и да преминавате целия процес по одобрение отново.

- Фирмени представители в Германия и Англия – предствителите на Wir Helfen 24 в Германия и Англия са на Ваше разположение при необходимост от спешна реакция, съвет или компетентна подкрепа в случай на необходимост.

- Посрещане при пристигане – в повечето случаи посрещането Ви ще бъде поето от представител на фирмата, семейството или чуждестранните ни партньори.

Още с името си Wir Helfen 24 насочва към същността на фирмената политика, а именно – да помагаме.
Wir helfen 24 съществува с цел:
да предложи възможност за реализация на колкото се може повече български социални асистенти и болногледачи при условия надхвърлящи далеч тези на конкурентни фирми!
да предостави качествен и грижовен персонал на всички свои клиенти в страната и чужбина – персонал, който помага с готовност;
да окаже цялостно съдействие за осигуряването на доблестен живот – както на своите кадри, така и на клинетите си.
Да не забравяме, че думите, безспорно си остават само думи, когато не са подплътени с дела, затова, за да се уверите в правотата им, Ви приканваме да се свържете с нас на:
Телефон: 0877700018
Или да отправите конкретно запитване на wirhelfen.bg, като за целта е необходимо само едно натискане на бутона: „Свържeте се с нас“, на началната ни страница!
Екипът на Wir Helfen 24 Ви благодари за проявения интерес. Очакваме Ви!